Переваги
- Ця закваска набагато зручніша у використанні, тому що для виготовлення продукту вам просто потрібно буде висипати вміст паковання, жодних вимірювань або ж правильного дотримання грамів;
- На домашній сироварні ціна навіть нижча, ніж вартість звичайного, неякісного сиру;
- Для того, щоб отримати вкрай смачну продукцію, вам буде досить почекати добу;
- Це найкорисніший і найякісніший сир, який тільки ви могли куштувати у своєму житті.
Користь сиру
- Завдяки тільки одному продукту ви зможете щодня отримувати повний набір необхідних вітамінів і мінералів;
- Сир дає змогу зміцнити кістки та зуби, унаслідок чого вам не буде загрожує жодний захворювання та біль;
- Продукт сприятливо впливає на стан зовнішності, зокрема зміцнюється волосся й поліпшується стан шкіри;
- Нормалізуються всі обмінні процеси, поліпшується травлення;
- Виробляється очищення організму від усіх токсинів;
- Також нормалізується стан крові та навіть лімфи;
- Сир також дає змогу отримувати правильні калорії щодня.
Переваги
Додаткові переваги біокомплексу:
- Натуральний та збалансований склад.
- Суха форма, яка зберігає всі корисні речі в біокомплексі.
- Утричі дешевший за магазинний сир.
- Економія сімейного бюджету.
- Доступна ціна експрес-комплексу.
- Висока якість.
- Легкість приготування.
- Чудовий смак.
- Утричі дешевший за магазин.
- Ефективний комплекс для домашнього сироваріння.
Склад
У складі розчину зібрані бактерії нового покоління, які дають змогу прискорити процес дозрівання, і також вітаміни з мінералами.
- Біологічно активні мікроорганізми. Для пришвидшення дозрівання сиру.
- Сичужні ферменти. Для швидкого згортання й затвердіння молока.
- Кальцій. Для збільшення щільності сиру.
- Біологічно активні бактерії. Для надання сиру смаку, консистенції та кольору.
Завдяки такому комплексу ви зможете буквально за добу отримати найсмачніший і найякісніший сир, який дійсно відповідатиме всім заявленим стандартам.
Спосіб застосування
- Витримати молоко впродовж 8-24 годин після удою. Молоко має мати злегка кислуватий присмак.
- Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Закваска" додати в молоко, за хвилину розмішати та почекати 40-60 хвилин.
- Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Фермент" (1/4 частини) розчинити в невеликій кількості холодної кип'яченої води та додати в молоко. Розмішати та почекати 40-60 хвилин.
- Розрізати молочний згусток на кубики 1х1 см. Почекати 5 хвилин.
- Нагрівати сирне зерно до 38 градусів Цельсія, безперервно перемішуючи 20 хвилин.
- Укласти сире зерно у форми для сиру. Почекати 12 годин.
- Посолити сирні головки та помістити в холодильник для визрівання.
Форма випуску:
- 4 саше по 15 мл: Закваска для різних типів сирів.
- 1 саше 16 мл: Фермент для сирів.